muzsaijeno.com

Mit tegyünk a kezelés előtt? Hogyan készüljünk a kezelésre?

 

A kezelésre telefonon vagy e-mailes időpont egyeztetést követően kerülhet sor. Az ágy 4 éves kortól használható. Ajánlott a bőséges folyadékfogyasztás a kezelés előtt és után, mivel az ágy használata során a szervezet méregtelenítése zajlik.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

 

A kezelés 40 percig tart. Az első 10 percben folyamatosan ellazítja, végig masszírozza a gerincoszlop mellett a hosszanti hátizmokat nyakszirttől a farkcsontig. Ekkor történik meg a gerincoszlop rendellenességeinek is korrigálása a chiropraktika elvének felhasználásával. Ezután szakaszosan halad felfelé egy-egy fontos területen (15 akupresszúrás ponton) kb. 2 percig megállva, nyomással adja át a hőt az izmoknak, ezáltal segítve a gerincoszlop ellazulását, helyreigazodását. 32 perc után amikor a görgő eléri a legalsó pontot, hasra kell fordulni és a “lágy” részeket masszírozza 8 percen keresztül, ezzel aktivizálja a vérkeringést és így több oxigéndús vér jut a belső szerveinkhez. A fordulásnál úgy kell elhelyezkedni, hogy a görgő a mellkast ne érje el, a bordákat ne nyomja meg.

Hogyan hat a nyirokmasszázs?

 

A meleghőhatásos masszírozó ágy egyesíti magában a négyféle kezelést: a fényterápiát, a hőterápiát, a masszázst és az akupresszúrát.

 

A CERAGEM egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a Ceragem akupresszúrát a jáde kövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravörös hővel (moxa-hatás), a teljes megfiatalodás érdekében. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melletti izmokat, javítja a vér és a Csi keringését.

(A Csi egy kínai szó, ami vitalitást, életerőt és az erőteljességet jelent).

Hogyan történik a kezelés?

 

A fejtető az ágy végével egy szintbe kerüljön. A kezelés elindulása után a masszírozó fejnek a nyakszirtig kell felérnie! Ez az egy igazodási pont van az ágyban. Egyenes tartásban zárt lábakkal kell feküdni az ágyon.

1. Masszírozás: háromszor halad végig a gerincoszlop mellett a masszírozó görgő

2. Akupresszúrás kezelés: 15 kiemelten fontos területen áll meg a masszírozó fej, és nyomással adja át a hőt a testünknek

3. Hőterápia: 30-60 C között tudjuk az ágy hőmérsékletét szabályozni

4. Fényterápia: hélium és infravörös fényekkel történik a kezelés

 

 

muzsaijeno.com
muzsaijeno.com
muzsaijeno.com